(Poistunut julkaisusta)

Huippuosaaja johtamaan asiakaspalvelua
Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit)

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme pirkanmaalaiselle avainpaikalle

HUIPPUOSAAJAA JOHTAMAAN ASIAKASPALVELUA

Yksi VTS-kotien päivitetyn strategian painopistealue on asiakaslähtöisyys. Varmistaaksemme asiakaslähtöisyyden toteuttamisen, nykyinen vuokrauspalvelu ja asukaspalvelu yhdistetään. Tulet toimimaan n. 30 hengen tiimin esimiehenä.

Haemme nyt kokenutta ammattilaista johtamaan ja kehittämään asiakaspalvelua. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan soveltuvan koulutuksen lisäksi laajaa kokemusta B2C asiakaspalvelusta. Kokemus markkinoinnista tai vuokraustoiminnasta katsotaan eduksi. Vastuullasi on myös asukastoiminta ja sen kehittäminen.

Tehtävä on uusi ja valittavan henkilön rooli täsmentyy rekrytoinnin edetessä huomioiden osaaminen ja kokemus. Vastaat asiakaspalvelun kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä sekä kuulut VTS-kodit organisaation johtoryhmään. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen vetovoimaisimman kaupungin kasvuun. Pääset avainpaikalle Tampereen suurimmalle vuokranantajalle, osaksi huippuammattilaisten tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VTS-kotien toimitusjohtaja Satu Eskelinen puh. 050 655 70. Soittoajat 12.3. ja 13.3. klo 8.00-9.00 sekä 14.3. klo 8.00-8.30 sekä Personnel Group, Tuija Pulkkinen puh. (03) 3138 0488. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen su 24.3.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.