(Poistunut julkaisusta)

Huippumyyjiä Jyväskylään
MarkkinointiAkatemia MAK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko jo kokenut myynnin ammattilainen, löydät tarpeet ja ratkaisut asiakkaille sulavasti, tietäen mitä onnistunut myynti vaatii, mutta digitaalinen markkinointi ei ole vielä tuttua? Ei huolta, tehdään yhteistyössä sinusta lisäksi digitaalisen markkinoinnin osaaja!

Vai onko digi jo tuttu juttu ja tiedät miten saadaan paras konversio analytiikkaa ja dataa hyödyntäen? Haluat maksimoida yritysten asiakashankinnan digitaalisia kanavia hyödyntäen, unohtamatta parasta näkyvyyttä digitaalisessa maailmassa. Haluat päästä myymään Suomen parhaan digimarkkinointitalon osaamista ja tarjota parhaat tulokset asiakkaillesi – se sopii meille myös hienosti!

Laajennamme nyt Keski-Suomeen ja perustamme uuden yksikön Jyväskylään. Etsimme myyjiä, jotka haluavat olla innolla mukana tässä uudessa kappaleessa MarkkinointiAkatemian matkalla ja osana uuden yksikön käynnistämistä.

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on vuonna 2013 Tampereella perustettu vahvasti kasvanut ja kasvava digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja. MarkkinointiAkatemia on myös KasvuOpenin virallinen pääyhteistyökumppani ja haluaa sitä kautta auttaa entistä enemmän suomalaisia yrityksiä kansainvälisille markkinoille pääsyssä ja globaalin liiketoiminnan rakentamisessa.

MAK haluaa olla edelläkävijä digitaalisessa asiakashankinnassa, jonka johdosta meillä kehitetään erilaisia koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja, mm. Google-mainontaan, sekä luodaan uudenlaisia tapoja hyödyntää dataa mitattavassa markkinoinnissa. MAKilla on luotu hieno toimintamalli, jossa eri osaamisalueiden asiantuntijat tekevät töitä yhdessä tiiminä. Näin on saatu aikaan todella kovia tuloksia asiakkaille ja asiantuntijatiimin kokonaisosaaminen on noussut kansainväliselle huipputasolle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä hiomaan ammattitaitoasi vielä korkeampaan huippuunsa työskentelemällä muiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä pääset näkemään nopeasti kasvavan yrityksen kehittymistä ja voit myös itse osallistua oman ammattitaitosi kautta koko yrityksen kehittämiseen. Alan kovimmat ammattilaiset toteuttavat myymäsi ratkaisut asiakkaillesi, mikä luo parhaat edellytykset saada asiakkaillesi parhaita mahdollisia markkinoinnin tuloksia. Organisaatiomme on avoin ja keskusteleva, jossa on vahva osaamisen jakamisen kulttuuri, sekä jokaisella vapaus ja vastuu vaikuttaa.

Palkkamallimme on alan reiluimpia, työsuhde-etumme runsaat ja monipuoliset.

Erityisen liekeissä olemme tyypeistä, jotka haluavat kehittää itseään ja omaan työtään. Matala organisaatiorakenteemme takaa nopean tiedonkulun ja ketteryyden sekä asiakasprojekteissa että sisäisessä kehityksessä. Meille töihin sopivat erityisen hyvin ihmiset, jotka ovat oma-aloitteisia ja oikeasti haluavat olla huipputasolla omassa tekemisessään sekä ovat valmiita tekemään töitä menestyksensä eteen!

Jos sinulla on kunnianhimoa toimia digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana, oli myyntikanavana puhelin tai tapaaminen, niin MAK on juuri oikea paikka juuri sinulle. Pidät myynnistä (ja sinulla on halu auttaa asiakkaita myymällä heille sopivat ratkaisut), se on jopa intohimosi ja olet hyvä siinä – voit olla myös myyntiin haluava toisen alan taitaja mutta paloa myyntiin pitää olla.

Hae heti, ja tule osaksi kasvuamme ja menestystämme!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Pekka Surakka, p. 040 869 1889, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@markkinointiakatemia.fi