Huippumyyjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Kiinnostaako sinua tuloshakuinen myyntityö, jossa pääset kehittämään asiakassuhteita ympäri Suomea? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus Huippumyyjän tehtävään Etex Oy:llä. Tehtävä alkaa 6 kuukauden määräaikaisella sopimuksella jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.


Työtehtävät

Huippumyyjänä päätehtäviisi kuuluu teollisuuskomponenttien varaosamyynti sekä asiakassuhteiden kehittäminen Suomessa. Työtehtävä sisältää myös vierailuja asiakkaiden tuotantolaitoksissa. Tässä tehtävässä pääset osaksi myyntitiimiä, johon kuuluu teknisiä asiantuntijoita sekä myynnin ja logistiikan ammattilaisia. 

Edellytykset

  • aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön 
  • teknistä tietotaitoa esimerkiksi koulutuksen myötä 
  • aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi 
  • erinomaiset ihmissuhdetaidot
  • ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus 
  • suomen kielen taito ja englanti on välttämätön ja muut kielet ovat plussaa

Lisäksi toivomme, että nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimpiä motivaatiotekijöitä sinulle. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomen sisällä, jonka takia ajokortti on välttämätön. 

Tarjoamme

  • kiinteän kuukausipalkan
  • kattavan perehdytyksen työtehtävään, tuotteisiin ja yritykseen
  • monipuolisen työnkuvan 
  • mukavan työyhteisön 

Työsuhteen alussa pääset tutustumaan varaosaprosessiimme myynnin tukihenkilönä. 

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Kati Rahikkaan (kati@poolia.fi & 020 7290 833).

Etex Oy 

Etex Oy on kansainvälinen automaatiokomponenttien- ja palveluiden toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme automaatiokomponenttien varaosia, testaus- ja korjauspalveluita sekä teknistä tukea. Asiakaskuntamme koostuu laitevalmistajista, insinööritoimistoista sekä teollisuuden tuotantolaitoksista. Toimintamme painottuu ikääntyneiden ja harvinaisten automaatiojärjestelmien ylläpitoon ja varaosatoimituksiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot