(Poistunut julkaisusta)

Huippumyyjä
Veloxia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2020

Hei sinä huipputyyppi ja ennen kaikkea huippumyyjä!

Veloxia Oy on kasvanut viimeisten vuosien aikana yhdeksi Suomen johtavista ulkoporealtaiden erikoisliikkeistä. Tulemme vuonna 2020 saavuttamaan noin 2,5 milj. euron liikevaihdon.
Vuoden 2021 aikana kiihdytämme vauhtia, jolloin tulemme saavuttamaan tavoitteemme ja kasvamme Suomen suurimmaksi ulkoporealtaiden erikoisliikkeeksi. Nyt etsimmekin huipputyyppiä mukaan tiimiimme.

Laadukkaat myymämme ulkoporealtaat valmistaa Suomalainen Novitek (Oy Nordic Spa Ltd).

Etsimämme henkilö on jo toivottavasti hieman urallaan kannuksia hankkinut ahkera, positiivinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka ymmärtää liiketoimintamme kausiluonteisuuden. Kausiluonteisuudesta johtuen huhti-syyskuu ovat meille vuoden kiireisintä aikaa jolloin työt painottuvat myös viikonloppuihin ja iltoihin. Haluamme olla parhaita ja täten myös tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, silloin kun asiakas sitä haluaa. Käymme myös rakentamiseen liittyvillä messuilla, jotka ajoittuvat pääasiassa tammi-huhtikuulle. 

Haluamme löytää henkilön joka on valmis antamaan itsestään vähintään kaiken, koska niin teemme myös me yrittäjät. Pääset mukaan huimaa vauhtia kasvavaan yritykseen, jossa sinua kuunnellaan ja saat vapaasti myös toteuttaa itseäsi. Meillä tulos ratkaisee ja siitä myös palkitaan. Meillä ei ole palkkiokattoa :)

Työskentelemme tuotteen parissa, jossa ostajat ovat siitä aidosti itse kiinnostuneita. Emme "joudu" tyrkyttämään tuotettamme, joten asiakaskohtaamisemme ovat täynnä positiivista tunnelmaa.

Menestyäksesi tässä työssä on ahkeruuden lisäksi sinulla oltava sopivasti itsevarmuutta ja karismaa, jolla luot luotettavan ja asiantuntevan tunteen asiakkaillemme.
Tuotteemme on laadultaan markkinoiden parhaita ellei paras, joten siitä kaupan tekeminen ei jää kiinni!

Kerro meille itsestäsi, mikäli tämä voisi olla sinun seuraava haastesi myyntiuralla.