(Poistunut julkaisusta)

Huippumyyjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Esittely

Omilla aloillaan johtavat palvelu- ja ohjelmistoalan asiakasyrityksemme Uudellamaalla etsivät jatkuvasti kauttamme energisiä, aloitteellisia, tavoitteellisia ja joustavia sekä tiimityöstä innostuvia

HUIPPUMYYJIÄ

työskentelemään vakituisessa työsuhteessa pääkaupunkiseudulla!

Työtehtävät

Työt tapahtuvat toimistoaikoina ja tavoitteenasi on aktiivisesti kontaktoida (uusia)yritysasiakkaita ja tarjota heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvia ratkaisuja, konsultoida ja tarjota asiakkaille myös tukea tuotteille ja palveluille, jota olet tarjoamassa. Enin osa kontakteista ovat uusia mutta joukkoon mahtuu myös sisääntuleviin tiedusteluihin vastaamisia.

Hyville tekijöille on aina mahdollisuuksia myös organisaatioissa etenemiselle ja lisävastuiden saamiselle.

Edellytykset

Haemme aktiivista, mukautumiskykyistä ja ennen kaikkea mukavaa ja sosiaalista ihmistä, jolla on halua käydä kaupallisia keskusteluja yrityspäättäjien kanssa. Aiemmasta (puhelin)myyntityökokemuksesta on varmasti etua, mutta ihan välttämätöntä se ei ole. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vastuunottokykyä, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, keskustelutaitoja ja aitoa intohimoa saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet.

Edut

Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi, modernit työvälineet ja toimivat prosessit, realistiset mahdollisuudet tehdä tulosta ja henkilökohtaisen kiinteän kk-palkan sekä kannustavan bonuksen. Toki saat myös tueksesi loistavan ja kannustavan tiimin sekä kokeneen myyntijohdon.

Näissä tehtävissä saat huikean näköalan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisen uraan. Saat myös loistavia työkavereita ja esimiehiä ja taatusti mukavia työpäiviä hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä!

Lisätiedot

Käsittelemme saatuja hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja pyrimme reagoimaan pikaisesti. Jätä hakemuksesi siis jo tänään!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste