Huippumyyjä (Turkuun)
Vincit

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Matti täsä morjens!

Vastaan Vincitillä Turun solun liiketoiminnasta. Meitä täällä Turun toimistolla on jo lähes 80 ja nyt työjono tuppaa kasvamaan nopeammin kuin putkesta tulee kamaa ulos, joten etsin meille uutta työkaveria.

Me Vincitillä halutaan olla luomassa pelottomia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja rakentaa kaikille parempaa huomista. Lupaamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Teemme siis työtämme intohimolla, laadusta tinkimättä ja asian edellyttämällä vakavuudella. Mihinkään muuhun emme sitten suhtaudukaan kovin vakavasti. Töissä saa ja pitää olla hauskaa, etenkin maanantaisin, emmekä muinakaan päivinä vedä kahveja väärään kurkkuun kovinkaan herkästi.

Mitä mieles?
Haen työkaveria, huippumyyjää, joka syttyy kovista tavoitteista eikä hätkähdä pienistä. Puhut niin asiakasta, liiketoimintaa kuin teknologiaa, olet mainio tyyppi ja haluat olla tuottamassa merkittävää arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Sinulla on vankka B2B-ratkaisumyyntitausta ja kokemusta uusasiakashankinnasta IT-alalta. Tulevaan titteliisi pystyt vielä vaikuttamaan, mutta se voisi olla esim. Myyjä/ Account Manager, tämä kuvastaa sitä osaamista mitä haemme.

Kummottis? Mimmottis?
Hoidat uusasiakashankintaa, vastaat kourallisesta asiakkaita, liidaat projekteja ja sparraat tiimejä. Muut mahdolliset tehtävät ovat kiinni tahtotilastasi ja osaamisestasi.

Nimpalhiano! Kuimpal täst makseta?
Vincitillä töitä tehdään itseohjautuvasti, asiakkaan kanssa ja yhdessä vastuuta kantaen. Työkaverit ovat Suomen kovimpia devaajia, designereita ja muitakin mukavia tyyppejä. Työaikaasi, -paikkaasi ja -viikkosi pituutta voit säätää itse ja myös työvälineesi valitset itse. Perinteisten etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja, kuten hammashoitoa, hierontaa, lastenhoitoa ja uracoachausta. Peruspalkkasi sijoittuu välille 4000–4500 €/kk kokemuksesi ja kompetenssiesi mukaan. Peruspalkan lisäksi käytössäsi on bonusmalli.

Atjöö! Eisunkkaa sul kysymyksi o?
Jos kiinnostuit, niin laita vapaamuotoista hakemusta (tykkäämme etenkin videoista) ja CV:si tai Linkedin-profiilisi meille!

Haku päättyy 2.6.2019. Voit myös soitella lisätietoja Matilta puh. +358 50 410 3844, ma 20.5. klo 9-10, ke 22.5. klo 9-10 & ti 28.5 klo 9-10.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269805
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki