(Poistunut julkaisusta)

Huippu sote tiimin esimies
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Nykyisen vastaavan ohjaajan vaihtaessa uusiin haasteisiin haemme uutta esimiestä

sosiaali- ja terveystiimin vetäjäksi vastaanottokeskukseemme Vantaalle. Vastaavana ohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen. Vastuullesi kuuluvat turvapaikanhakijoiden sosiaali- ja terveyspalveluiden suunnittelu ja operatiivinen ohjaus, lähiesimiestyö, tarvittavan henkilöstömäärän ja osaamisen varmistaminen, sidosryhmä- ja asiakastyö. Tiimisi koostuu sairaan-ja terveydenhoitajista, sosiaaliohjaajista ja sosiaalityöntekijästä, jotka ovat rautaisia vastaanottokeskustyön ammattilaisia. Yhdessä muiden vastaanottokeskuksen ammattiryhmien kanssa tuotatte vastaanottolain mukaiset palvelut turvapaikanhakijoille.

Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka nauttii haasteista ja muuttuvasta toimintaympäristöstä elämän eri värisävyineen. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on jo näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä sekä työkokemusta mielellään vastaanottokeskustyöstä, maahanmuuttajien kotoutuksen tai kotihoidonpalveluiden parista. Koulutukseltasi olet sairaan- tai terveydenhoitaja (vähintään AMK-taso).

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Kiinnostuitko?

Hakuaikaa tehtävään on 17.5. saakka, mutta jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi ja cv:n pikaisesti tulemaan, sillä sopivan kandidaatin löytyessä rekrytoimme jo hakuajalla. Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, lisätietoja antaa vastaanottokeskusten johtaja Mari Saari puh. 0504680784