(Poistunut julkaisusta)

Huippu lähiesimies haussa
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Oletko sinä tuleva esimiehemme?

Nyt on tilaisuus päästä huipputiimin jäseneksi. Rohkenetko sinä olla mukana luomassa vaikuttavaa esimiestyötä? Kerro mitä haluat tulla oppimaan meille! Etsimme joukkoomme inspiroivaa esimiestä vanhempainvapaa sijaisuuteen.  Vastaanottokeskuksen ohjaustiimin esimiehenä toimenkuvasi on monipuolinen, johon kuuluu mm. yksikön toiminnan suunnittelu ja operatiivinen ohjaus, lähiesimiestyö, resurssointi ja sidosryhmäyhteistyö. Osallistut myös asukkaiden parissa tehtävään työhön. Plussana on kokemus työskentelystä vastaavassa ympäristössä, esimerkiksi vastaanottokeskuksen, maahanmuuttajien kotoutuksen tai kotihoidonpalveluiden parista.

Millä tiedolla ja taidolla pärjäät tehtävässä? Sinulla on soveltuva sosiaali- tai terveysalan koulutus (vähintään AMK tasoinen). Lisäksi tehtävässä edellytetään aikaisempaa esimieskokemusta. Tärkein työvälineesi työssäsi on positiivinen asenteesi. Olet itse inspiroiva ja osaat omalla esimerkillä luoda innostavaa työilmapiiriä. Työhyvinvointi on nostettu meillä jokaisen henkilökohtaiseen tavoiteasetantaan. Lähiesimiehenä ymmärrät hyvinvoinnin merkityksen ja huolehdit, että jokainen porukassa voi hyvin ja tekee työtä hyvällä fiiliksellä. Toimintaympäristömme on muuttuva, joten esimiehenä osaat organisoida toimintaa ja pidät porukkasi koko ajan muutoksessa mukana. Et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä sekä rohkenet kyseenalaistaa omaa toimintaa ja tuttuja toimintamalleja. Esimiehenä osaat nähdä ja viestiä isomman kokonaiskuvan unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia. Tehtävässä pärjää todellinen tiimityöskentelijä, joka ei myöskään pelkää ottaa lankoja omiin käsiinsä. Olisiko tässä sinulle sopiva paikka? Tehtävä on määräaikainen 3.2.2019 asti ja sijaitsee Espoossa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää, eli laitathan hakemusta meille päin. Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi essi.virtanen@luona.fi ja puh: 0504360650.