HubSpot- ja sisältötuotannon osaaja, Sovelluskehittäjät
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Etsimme Sovelluskehittäjille HubSpot CMS ja sisältötuotannon osaaja työskentelemään Sovelluskehittäjien nettisivujen päivitysprojektin parissa. Kaipaatko esimerkiksi opintojesi oheen osa-aikaista työprojektia, jota voit tehdä täysin omien aikataulujesi mukaisesti ja vaikka täysin etänä? Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Sovelluskehittäjät on sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin. Nyt he haluavat päivittää omat kotisivunsa, ja etsivät lisävahvistusta auttamaan tässä projektissa. Nykyinen sivusto on tehty HubSpotilla, joten alusta uudistetaan samaa ohelmistoa käyttäen. Etsimme henkilöä, joka miettii sivustolla uuden ulkoasun, sivurakenteen ja esimerkiksi kuvituksen kuvapankeista hakien.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan tavan tehdä töitä - esimerkiksi konttorilla, asiakkaalla tai etänä, aamulla tai illalla - mikä sinulle sopii parhaiten!
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta esimerkiksi opintojen ohessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Päivittää olemassa oleva sivusto www.sovelluskehittajat.fi sekä ulkoasuteeman, sivurakenteen että sisällön osalta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta tai opinnot meneillään (esim. tekninen tai markkinointi)
* HubSpot-osaamista


Työntekijänä olet:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen


Hubspot-osaamisen lisäksi kyky tuottaa graafista sisältöä on eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2-4 kk viikkotuntimäärästä riippuen
* Sijainti: Etänä tai toimistolla Oulussa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sovelluskehittäjien puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Sovelluskehittäjistä täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528272
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat