(Poistunut julkaisusta)

HSEQ Specialist
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme Metsä Tissuelle

HSEQ INSINÖÖRIÄ

monipuolisiin työtehtäviin Mäntän paperitehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat omalla vastuualueellasi tehtaan työturvallisuuden, turvallisuuskulttuurin ja tuoteturvallisuuden kehittämisestä tehden yhteistyötä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten alihankkijoiden ja palveluntuottajien kanssa.  Ylläpidät ja kehität aktiivisesti tehtaan laatu- ja ympäristöasioita sekä vastaat toimenpiteiden organisoinnista prosesseihin. Vastuullesi kuuluvat myös tehtaan päivittäiset laboratoriotoiminnot ja niiden kehittäminen. Tehtävässä pääset vaikuttamaan laajasti tehtaan turvallisuuteen, terveyteen, laatuun ja ympäristöön asiantuntijaroolissa.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvistä tehtävistä teollisessa ympäristössä. Turvallisuus on sinulle ykkösasia,  etkä epäröi puuttua epäkohtiin. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia kehittäen toimintaa. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi Metsä?

Metsän toimintaa ohjaa asiakkaat, kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Meillä on jatkuva pyrkimys kehittää toimintaamme ja haastaa itseämme parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa huippuosaajaksi.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita pehmopaperin tuotannon ja jalostuksen parissa. Pääset liittymään yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan ammattilaisten joukkoon, jossa pystyt kehittämään itseäsi tuotannon parissa.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa HSEQ päällikkö Tuomo Kotilainen (p. 050 348 0285). Tuomo on tavoitettavissa perjantaina 4.9.2020 klo 13-14, tiistaina 8.9.2020 klo 12-14 ja tiistaina 15.9.2020 klo 12-14.

Hae Paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.  Haku on auki 27.9.2020 saakka.

Onnea hakuun!