(Poistunut julkaisusta)

HSEQ-päällikköä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Palvelemme noin 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa; esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä. Muutamme asiakkaidemme sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Täytämme tänä vuonna 25 vuotta ja meitä transvalilaisia on noin 4 300. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. www.transval.fi

TARJOLLA NÄKÖALAPAIKKA TEOLLISUUDEN SISÄLOGISTIIKKAAN
 

Transval hakee osaavaa
 

HSEQ-päällikköä
 

Onko Sinulla intohimoa, osaamista ja kykyä kehittää toimintaa työturvallisuus, laatu ja ympäristönäkökulmista monipuolisessa teollisuusympäristössä?

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme osaajaa ottamaan vastuun HSEQ-toimintojen kehittämisestä ja ylläpidosta Transval Teollisuuspalveluissa. Valittu osaaja tulee toimimaan osana Transvalin HSEQ-organisaatiota vastuualueenaan Teollisuuspalvelut ja raportoi toiminnastaan Transvalin HSEQ-toiminnasta vastaavalle kehitysjohtajalle. Asemapaikkana toimii PK-seutu, mutta työ edellyttää säännöllistä liikkumista Suomessa.

Arvostamme Sinussa vahvaa motivaatiota kehittää omaa osaamistasi, halua kehittyä omassa työssäsi sekä itsenäistä työotetta. Kykenet järjestelmälliseen kehityskohteiden tunnistamiseen ja pystyt sekä määrittelemään, että jalkauttamaan uusia toimintamalleja monipuolisessa teollisuusympäristössä.

Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tuotanto-organisaatioiden, verkostojen ja asiakkaiden kanssa, joten odotamme sinun olevan ehdottoman kiinnostunut tuotantoprosesseista sekä niihin liittyvistä sisäisistä logistiikkaprosesseista. Sinun tulee olla valmis toimimaan tuotantoympäristössä ja tukemaan prosessikehitystä sekä –implementointia HSEQ-näkökulmasta myös yksiköiden lattiatasolla.
 

Tarjoamme Sinulle:
 

 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän
 • Innostuneet ja osaavat työkaverit sekä kehitysmyönteisen työilmapiirin
 • Vakituisen työn kasvuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme
   

Tehtävä edellyttää:
 

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Kokemusta prosessien kehittämisestä HSEQ-näkökulmasta
 • Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöstandardien tuntemusta ja käytännön kokemusta toimintajärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta
 • Kokemusta teollisuusympäristöstä asiakasrajapinnassa
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja valmennustaitoja
 • Matkustusvalmiutta kotimaassa
 • Katsomme eduksi Lean Six Sigma -osaamisen


Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä kehitysjohtaja Vesa Rinteeltä, puhelimitse 040 7437528.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 mennessä Postin rekrytointijärjestelmässä oheisen linkin kautta.

https://career012.successfactors.eu/career?career%5fns=job%5flisting&company=postigroupP&navBarLevel=JOB%5fSEARCH&rcm%5fsite%5flocale=fi%5fFI&career_job_req_id=17411&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=QAJKCRcJxjNqKddCfptZ1V77Ncs%3d