(Poistunut julkaisusta)

HSEQ-päällikkö
Kuljetusliike Ville Silvasti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme nyt 

HSEQ-päällikköä 

vastaamaan yhtiön työturvallisuuden kehittämisestä. Hyvä työturvallisuus on yrityksemme tärkein arvo. Luot edellytykset turvalliselle työskentelylle ja seuraat aktiivisesti siihen liittyvien tavoitteiden toteutumista. Johdat kansainvälistä HSEQ-osastoamme, laadit turvallisuuden vuosisuunnitelman, koordinoit turvallisuustyötä ja -koulutuksia sekä ehdotat erilaisia toimenpiteitä työturvallisuuden kehittämiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon ja liiketoiminnan kanssa toimenpiteiden jalkauttamiseksi. Vierailet tiiviisti työmaillamme Suomessa, Pohjoismaissa sekä muualla Euroopassa, kartoitat riskejä, laadit työturvallisuusohjeita, koulutat projekteissa työskentelevää henkilöstöämme ja valvot työskentelyn turvallisuutta. Olet avainhenkilö turvallisen työskentelykulttuurin edistämisessä. Läsnäolosi projekteilla onkin sosiaalisten taitojesi lisäksi yksi parhaista keinoista tukea meitä tavoitteessamme toimia aina turvallisesti.  

Raportoit työturvallisuustuloksista johdolle ja varmistat osaltasi, että toimimme erilaisten työturvallisuusvaatimusten mukaan. Tutkit tapaturmat ja läheltä piti -tilanteet sekä arvioit aliurakoitsijoiden turvallisuustasoja yhteistyössä hankinnan ja työmaiden kanssa. 

Tuulivoimakuljetusprojekteissa toimimme usein osana asiakkaidemme projektiorganisaatiota. Tuletkin työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myös asiakkaidemme työturvallisuusasiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että omat ohjeistuksemme, työtapamme ja raportointikäytäntömme noudattavat asiakkainamme olevien suurten kansainvälisten teollisuusyritysten vaatimuksia. 

Vastuualueellesi kuuluvat myös yrityksemme laatuasiat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • kokemusta työturvallisuuden eri tehtävistä 

  • kansainvälinen työkokemus katsotaan eduksi 

  • soveltuvaa vähintään amk-tasoista koulutusta 

  • näyttöjä onnistumisista työturvallisuuden kehitystehtävissä 

  • ratkaisuhakuisuutta sekä päätöksentekokykyä 

  • hyviä viestintätaitoja sekä kykyä kouluttaa kuljettajiamme ja muuta henkilöstöä 

  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

 

Odotamme sinulla olevan kokemusta kuljetusalan tai teollisuuden työturvallisuustehtävistä. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kykysi tarttua asioihin ja kehittää toimintaamme. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan roolin lisäksi ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Kehittyvässä yhtiössä saat mahdollisuuden kehittyä myös omassa työssäsi. Alamme markkinajohtajana sinulle avautuu kasvavan yhtiön mahdollisuudet. Pääset aidosti lähelle liiketoimintaa ja vaikuttamaan yrityksen työtapoihin. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2020 osoitteeseen mikael.jarvinen@silvasti.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Operating Officer Lauri Riipinen keskiviikkona 19.2. klo 13-14 ja maanantaina 2.3. klo 15-16 numerossa +358 50 311 0360. Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian!