(Poistunut julkaisusta)

HSE-valvoja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Porvooseen työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden yleistä tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Olet luonteeltasi erittäin yhteistyökykyinen ja eri osapuolten HSE-organisaatioiden kanssa yhteistoiminta sujuu sinulta erinomaisesti. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi, josta käy ilmi työhistoriasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Kuparinen 050 343 0289 tuomas.kuparinen@barona.fi