(Poistunut julkaisusta)

HSE-valvoja yövuoroon voimalaitosprojektiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Porvooseen työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa yövuoroon 2-3kk mittaiseen voimalaitosprojektiin. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat yövuoron sujuvuudesta turvallisuussäännösten mukaisesti, yhdessä urakoitsijoiden HSE-organisaatioiden kanssa. Tuet, neuvot ja opastat tarvittaessa, sekä toimit pääurakoitsijan edustajana yövuorossa. Tärkeintä on, että hädän hetkellä osaat aktivoida pelastussuunnitelman mukaiset toimenpiteet epäröimättä.

Sinun ei tarvitse olla kokemusta HSE-valvojan tehtävistä, riittää että ymmärrät perusasiat HSE-toimintaan liittyen ja sinulla on asenne kunnossa. Voit olla nuori insinööri tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on, että haluat työskentelyn voimalaitostyömaalla olevan turvallista. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme vajaan puolen vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan englanninkielinen ansioluettelosi, josta käy ilmi työhistoriasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Teemu Runsas puh. 040 836 8895.