(Poistunut julkaisusta)

HSE-valvoja voimalaitostyömaalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme asiakasyrityksellemme työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa Laanilan ekovoimalaitosprojektiin Ouluun.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös logistiikan tehtäviä, kuten varaston hallinnointia ja tulevan tavaran koordinointia yhdessä alihankkijoiden kanssa.

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, kokemusta työmaaympäristöstä, HSE-asioiden yleistä tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Voit olla nuori insinööri tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on, että haluat työskentelyn voimalaitostyömaalla olevan turvallista. Sinulla on kokemusta yhteistoiminnasta alihankkijoiden kanssa ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä sujuvan kommunikoinnin tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olen luonteeltasi jämäkkä, mutta ennen kaikkea yhteistyökykyinen, sillä projektissa tehdään töitä yhteisen tavoitteen eteen. Tarjoamme noin vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa loppuvuoden 2018 aikana (tai viimeistään tammikuussa 2019), ja projekti on kestoltaan noin vuoden pituinen, mahdollisesti pidempään. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Runsas numerosta 040 836 8895.