(Poistunut julkaisusta)

HSE-valvoja voimalaitosprojektiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa noin vuoden mittaiseen voimalaitosprojektiin Kilpilahteen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden yleistä tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Voit olla nuori insinööri tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on, että haluat työskentelyn voimalaitostyömaalla olevan turvallista. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme noin vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen mukaan ansioluettelosi, josta käy ilmi työhistoriasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Teemu Runsas puh. 040 836 8895