(Poistunut julkaisusta)

HSE-valvoja Porvooseen
Valvojat, Porvoo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Porvooseen työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-valvojaa yövuoroon noin puolen vuoden mittaiseen voimalaitosprojektiin. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden yleistä tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Voit olla nuori insinööri tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on, että haluat työskentelyn voimalaitostyömaalla olevan turvallista. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme noin puolen vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan englanninkielinen ansioluettelosi, josta käy ilmi työhistoriasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Teemu Runsas puh. 040 836 8895