(Poistunut julkaisusta)

HSE-päällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt HSE-päällikköä UPM Kalson viilutehtaallemme Vuohijärvelle.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Tulevan esimiehen terveiset

”Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset verkostoitumaan ja toimimaan yhteistyössä eri toimintojen kanssa. Saat mahdollisuuden kehittyä esimiehenä valmentaessasi tiimiäsi ja tulet työskentelemään osana innostunutta ja sitoutunutta työyhteisöä.”

Mitä teet

Vastaat UPM Kalson viilutehtaan suojelutoimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä, sisältäen työ-, ympäristö- ja laitosturvallisuuden. Ympäristönsuojelun osalta vastaat tehtaan ympäristöjohtamisesta, kemikaaliturvallisuudesta sekä päästöjen hallinnasta lainsäädännön ja lupavaatimusten sekä UPM:n periaatteiden mukaisesti. HSE-tehtävien lisäksi vastaat työntekijöiden rekrytointikoulutusten koordinoinnista ja henkilöstöresursoinnista. Osallistut tehtaan rekrytointeihin ja henkilöstöasioiden hoitoon soveltuvin osin.

Raportoit tehtaanjohtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään. Muita keskeisiä yhteistyökumppaneitasi UPM Plywoodissa ovat yhtiön turvallisuus-, henkilöstö- ja ympäristöpäällikkö.

Kuka olet

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksesi luetaan aiempi esimieskokemus sekä kokemus turvallisuusalan tehtävistä ja tuntemus teollisuuden prosesseista. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on vahvat työyhteisötaidot sekä halu työpaikkasi kehittämiseen.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Mikko Miettinen, mikko.miettinen@upm.com, puh. 0407639424.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 20.7.2018. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.