(Poistunut julkaisusta)

HSE-päällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme nyt Nesteen jalostamolle Porvooseen 

HSE-päällikköä 

kehittämään Suomen tuotannon HSE-toimintaa ja toimimaan HSE-insinööriryhmän esimiehenä. 

HSE-yksikkö kuuluu Nesteen yhteisiin toimintoihin, joiden tehtävänä on huolehtia liiketoiminta-alueiden tarvitsemasta tuesta, prosesseista sekä niiden tehokkuudesta. 
Niiden vastuulla ovat myös konsernin toimintatapojen kehittäminen ja yhdenmukaisuus. HSE-päällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä Porvoon ja Naantalin tuotantolaitosten esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on näyttöä onnistuneesta turvallisuuden kehittämisestä sekä kokemusta esimiehenä toimimisesta ja HSE-asiantuntijoiden osaamisen kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen sekä yhteistyö- ja paineensietokykyinen. Sinulla on osaamista ja kokemusta tuotantoprosesseista ja niiden riskeistä. Arvostamme järjestelmällisyyttä, hyviä kirjallisia valmiuksia sekä kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa turvallisuus-, ympäristö-, prosessi- tai kemian alan korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset tekemään yhteistyötä laajasti yhtiön eri toimintojen kanssa sekä tukemaan ja kehittämään turvallisuustoimintaa. Lisäksi tulet työskentelemään innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön kanssa. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausaine-testauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen tuotannon HSE&Q-päällikkö Jarno Skaffari, puh. 050 458 3688, jarno.skaffari@neste.com. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseesi saatekirje, palkkatoive ja CV. Hakuaika päättyy 28.2.2018.