(Poistunut julkaisusta)

HSE Manager
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

HSE Manager

kehittämään ja vahvistamaan Eltel Suomen liiketoimintojen turvallisuus- ja ympäristöasioita.

HSE Managerina vastaat konsernin HSE-käytäntöjen jalkauttamisesta Suomessa työskennellen vahvassa yhteistyössä kentän kanssa. Asiakas- ja viranomaisyhteistyö on luonnollinen osa tehtäväkenttääsi ja työsuojelupäällikön ominaisuudessa vastaat muun muassa työsuojelutoimikunnan kokoon kutsumisesta.

Ylläpidät ja kehität edelleen työturvallisuusmittareita ja varmistat yhteistyössä laatupäällikön kanssa HSE-näkökulman huomioimisen sertifioidun toimintajärjestelmän jatkokehityksessä. HR-tiimin jäsenenä osallistut aktiivisesti työkykyriskien ennaltaehkäisemiseen sekä työkykyjohtamisen edistämiseen yhteistyössä terveys- ja vakuutuspalvelukumppaneiden kanssa. Osana tiimiä vastuullesi kuuluvat HSE-asioiden sisäinen viestintä ja johdon raportointi. Ylläpidät HSE-ohjeistusta ja vastaat HSE-tapahtumien tutkinnan toteutumisesta sekä korjaavien ja ehkäisevien toimenpiteiden seurannasta.

Suomen HSE Managerina toimit myös aktiivisesti Eltelin kansainvälisen HSE-verkoston jäsenenä. Tehtävässä raportoit Eltelin Suomen HR Directorille sekä matriisissa Groupin HSEQ Directorille.

Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon konttori, mutta olet valmis matkustamaan kentälle noin puolet työajastasi. Toimipisteesi voi sijaita myös muussa Eltelin Suomen toimipisteessä, erikseen sovittaessa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto ja/tai kokemukseen perustuvia näyttöjä vastaavista tehtävistä rakentamisen tai teollisuuden parista. Omaat vähintään 5 vuoden kokemuksen HSE-tehtävistä. Taustaltasi olet joko kokenut HSE-konkari tai liiketoimintapuolen osaaja, joka on tottunut toimimaan HSE-asioiden parissa ja ymmärtää myös projektimaailman liiketalouden. Sytyt työturvallisuuden, ympäristöasioiden sekä laadun parantamisesta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, myös kirjallisesti, ja olet vakuuttava kommunikoija sekä asioiden maaliin viejä. Aiempi kokemus infrarakentamisen tai sähkön parista lasketaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön edellytys.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä HSE-ammattilainen, joka toimillaan puskee Nolla tapaturmaa -tavoitetta ennakoivan toiminnan kautta tässä hyvin itsenäisessä roolissa. Olet pitkäjänteinen ja päämäärätietoinen henkilö, joka näkee asiat liiketoimintalähtöisesti sekä kustannustehokkuuden kannalta. Et pelkää tarttua vaikeisiinkaan asioihin, mutta teet tämän positiivisessa hengessä ja huolehdit, että viesti löytää perille ja tulee osaksi toimintaa.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2OlaTvi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.