HSE engineer, Kilpilahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Etsimme nyt asiakkaallemme HSE Engineeriä työskentelemään Porvoon Kilpilahdessa. Mikäli opintotaustasi on kemiantekniikan tai prosessitekniikkan puolelta ja olet kiinnostunut työskentelemään riskianalyysien parissa, tämä voi olla sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja pääset oppimaan kokeneemmilta kollegoilta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tehtäviisi kuuluu tiimin tukemana osallistua erityyppisiin riskianalyyseihin. Hieman taustastasi riippuen saatat aluksi aloittaa kirjurina fasilitoiduissa palavereissa ja tätä kautta oppia ja kehittyä lopulta vastaamaan itse tilaisuuksien fasilitoinnista sekä raportoinnista. Tässä tehtävässä pääset suoraan vaikuttamaan siihen, että turvallisuustavoitteet ja -vaatimukset saavutetaan projektien kaikissa vaiheissa. Tehtävä saattaa sisältää hieman matkustamista.

Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus jonka loppupuolella voi olla mahdollisuus keskustella jatkosta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kemiantekniikan tai prosessitekniikkan korkeakoulututkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, prosessi-insinöörin tehtävistä, suunnittelusta tai teollisuusympäristössä toimimisesta nähdään etuna, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli opintosi tukevat hyvin tehtävässä menestymistä. Osaat myös lukea PI-kaavioita, sillä ne tulevat olemaan isossa roolissa työssäsi.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kiinnostunut turvallisuusasioista sekä kykenee toimimaan joustavasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Hyvä esiintymistaito sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdotonta tehtävässä menestymiselle.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollisuus keskustella

Paikka: Porvoo, Kilpilahti


* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Kilpilahdessa Porvoossa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487043
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo