HSE Coordinator
Gemalto SA

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Gemalto Oy toimii Vantaalla ja tuottaa osana Gemalto-konsernia digitaaliseen turvallisuuteen keskittyviä ratkaisuja miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat viranomaiset, julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot, pankit ja muut finanssisektorin toimijat, joukkoliikenne, vähittäiskauppa ja teleoperaattorit. Ratkaisujemme avulla digitaalisten palveluiden käyttö on helppoa, turvallista, tapahtumien jäljitettävyys voidaan todentaa ja sitoumusten juridinen kattavuus pystytään varmistamaan. Gemalto Oy kehittää biometristen passien käyttöjärjestelmiä, valmistaa passeja ja projektihenkilöstömme vastaa viranomaishankkeiden toteutuksesta. Vantaalla meitä gemaltolaisia on noin 400 tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon tehtävissä.

Haemme nyt vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen HSE koordinaattoria QHSE (Quality, Healthy, Safety and Environment) tiimimme Vantaan tehtaalle.

Tehtävänkuvaus

HSE- koordinaattori toimii osana QHSE -tiimiä, joka vastaa Vantaan toimipisteen laatu-, työturvallisuus- ja ympäristöasioiden hoitamisesta ja niihin liittyvien johtamisjärjestelmien koordinoinnista (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001 ja ISO 50001). Valittavan henkilön päävastuu on vastata vuosittaisen HSE -ohjelman toteuttamisesta ja siihen liittyvästä raportoinnista. Henkilön rooliin kuuluu myös työntekijöiden yleinen HSE koulutus ja kiinteistössä vierailevien ulkoisten toimijoiden työturvallisuusperehdytykset, hyvien työturvallisuuskäytäntöjen jalkauttaminen ja ohjeistaminen sekä työturvallisuusriskienarvioinnit ja turvallisuuskierrokset tuotannossa.

Hakijan profiili

Valittavalta henkilöltä toivomme kokemusta HSE -asioiden hoidosta valmistavassa teollisuudessa sekä perehtyneisyyttä kemikaaliasioiden hallintaan. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua toimeen. Koska yrityksemme on monikulttuurinen ja yhteistyö isossa konsernissa on kansainvälistä, edellytämme valittavalta henkilöltä sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Sopiva koulutustausta tehtävään on esim. AMK -insinööri.

Tarjoamme

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan, kehittämään ja vastaamaan HSE-asioiden monipuolisesta toteuttamisesta. Mikäli haluat töihin uniikkiin tuotantomaailmaan, jossa pääset työskentelemään kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä ammattitaitoisten kollegoiden ja mielenkiintoisten projektien parissa, tämä on paikka sinulle – haethan pian.

Kiinnostuitko?

Odotamme kuulevamme sinusta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Gemalton järjestelmään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnista vastaa HR-Specialist Tiina Janerko, puh. 0504713173 ja Laatupäällikkö Miia Arkiomaa, puh. 0505724226.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248533
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Gemalto SA