HSE-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä kiinteistöjen parista? Kiinnostaako työ johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Haemme nyt asiakaskiinteistöihimme HSE-asiantuntijaa!

Työssäsi vastaat asiakaskiinteistöjemme HSE-teemojen laadinnasta, oheistuksesta, jalkauttamisesta, valvonnasta ja viestinnästä sidosryhmille.

Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kokemus kiinteistöjen parissa työskentelystä ovat avain työssäsi menestymiseen. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy kykyä johtaa omaa ja muiden palveluntuottajien työtä HSE-asioiden osalta. Sinulta löytyykin jo useamman vuoden kokemusta HSE- asioiden kanssa työskentelystä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme johtamisjärjestelmien ISO14001 ja ISO45001 tuntemisen, kokemuksen palveluiden vastuullisesta kilpailuttamisesta sekä ympäristösertifiointi-prosesseihin osallistumisesta.

Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Anna Huostila, p. 040 621 3627 (perjantaina 11.9 klo 12-15, keskiviikkona 16.9 klo 14-16 ja torstaina 17.9 klo 14-16). #LI-TN1

Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383312
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Tekniikka, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa