(Poistunut julkaisusta)

HSE-asiantuntija Haminaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt HSE-ASIANTUNTIJAA Haminassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.


HSE-asiantuntijan tehtävässä vastaat yhteistyössä muun organisaation kanssa Haminassa sijaitsevassa asiakaskohteessamme toteutettavien projektien ja yksilötyön riskienhallinnasta, työturvallisuudesta ja niiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat erilaisista työturvallisuuteen ja ympäristöön liittyvistä turvallisuustarkastuksista ja muista HSE-asioista, kuten mahdollisten poikkeamien ja tapaturmien tutkinnasta sekä raportoinnista. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, kokopäiväinen ja tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Haminassa, jossa on oltava läsnä.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulutusta sekä aikaisempaa kokemusta edellä mainituista HSE-tehtävistä. Lisäksi työtehtävät edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja ja IT-osaamista. Työkielenä on pääsääntöisesti englanti, joten hyvän suomen kielen taidon lisäksi tarvitset erinomaista englannin kielen taitoa. Työssäsi tarvitset myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme, että työskentelyotteesi on järjestelmällinen, johdonmukainen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on hallussa HSE:n liittyvää prosessi- ja laitetuntemusta. Eduksi katsomme asiakaskohteen tuntemuksen.


Tarjoamme monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa, jossa pääset tekemään laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tässä on todellinen mahdollisuus päästä osaksi mielenkiintoista projektia ja kehittämään omaa osaamistaan. Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi viimeistään 31.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Vesa Koivula numerosta +358400556367.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.