(Poistunut julkaisusta)

HR:n ja palkkahallinnon harjoittelija
Kreate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme nyt Tampereen toimistolle loppusuoralla opinnoissa olevaa yliopisto- tai AMK -opiskelijaa HR:n ja palkkahallinnon harjoittelijaksi. Hoidamme Tampereella yrityksen ja osakkuusyrityksen palkka- ja henkilöstöhallinnon. Meitä on Tampereen tiimissä 3 ja Tuusulassa yksi HR:n sekä palkkahallinnon ammattilaista. Harjoittelun aloitus on mahdollista sopia joustavasti kevään aikana ja kesto on noin 3-5 kuukautta.

Odotamme

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, aitoa kiinnostusta HR:n ja palkkahallinnon tehtäviin sekä halua oppia ja kehittyä. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja kyvyn omaksua uusia ohjelmistoja. Olet lisäksi suorittanut yhden tai useamman palkkalaskennan kurssin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyt aloittamaan kesätyöt ja mitä odotuksia sinulla on harjoitteluajasta.

Tarjoamme

Tarjoamme kasvavan yrityksen edut, sekä eturivin paikan huippuammattilaisten tiimissä. Kreatella saat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omalla urapolullasi. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Arvostamme ammattitaidolla toimeen tarttuvia yrittäjähenkisiä työkavereita, inhimillisyyttä sekä toisten arvostamista ja kunnioittamista. Vaikka teemme tosissamme töitä, emme suinkaan unohda huumoria ja työssä viihtymistä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa HR -asiantuntija Riikka Järvinen, p. 040 1990289, riikka.jarvinen@kreate.fi.