(Poistunut julkaisusta)

HRM-sovelluskonsultti, MepcoHRM
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Osaavia HRM Sovelluskonsultteja Espooseen sekä Tampereelle.

HRM Sovelluskonsulttinamme vastaat Mepco HRM-järjestelmän projektinveto- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan liiketoimintaympäristön asettamien vaatimusten sekä sovellusten yhteensopivuus parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustusta kotimaassa.

Toivomme että sinulla on palkkahallinnon prosessien tuntemusta sekä kokemusta palkkajärjestelmien käyttöönottoprojekteista. Etsimme joukkoomme positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavia osaajia, jotka tarttuvat tehtäviin rohkeasti ja toimivat mielellään tiimissä. Parhaiten viihdyt meillä, jos nautit usean projektin edistämisestä ja työn vaihtelevuudesta. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kannat vastuuta työstäsi ja olet innostunut kehittämään osaamistasi.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVo sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Janne vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse janne.talvitie(at)accountorhr.fi. Jannen tavoitat myös puhelimitse keskiviikkona 13.11 klo 14-15 sekä torstaina 14.11 klo 14-15 numerosta +358 443416684.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!