(Poistunut julkaisusta)

HRM-järjestelmän ja palkanlaskennan asiantuntija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2017
Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille, lasten ja perheiden palveluiden asiakkaille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 200 kunnan kanssa ja meillä on yli 6000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme n. 6000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 yli 200 miljoonaa euroa. www.esperi.fi.

Esperi Care –konsernin Helsingin toimipisteen palkanlaskennassa työskentelee yhdeksän henkilöä. He hoitavat palkanlaskennan ohella mm. Kela–korvausten ja palkkatodistusten laadintaa.

Haemme tiimiimme HRM-JÄRJESTELMÄN JA PALKANLASKENNAN ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työaika on normaali toimistotyöaika ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä vastaat konsernimme Mepco HRM-järjestelmän ylläpidosta ja kehityksestä.

Edellytämme tehtävässä vahvaa Mepco HRM-järjestelmän pääkäyttöosaamista ja useamman vuoden kokemusta monipuolisista palkkahallinnon tehtävistä. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää suomen kielen taitoa. Sopeudut hyvin kiireiseen työrytmiin ja haluat olla mukana kehittämässä palkkahallinnon prosesseja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Kataja, tiina.kataja@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 4.2.2018.

Täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa https://rekry.esperi.fi/rekry_home/homepage.aspx
Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.