(Poistunut julkaisusta)

HRIS-suunnittelija
Metropolia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tule Metropoliaan rakentamaan tulevaisuuden tehokasta ja hyvinvoivaa oppimisyhteisöä.

Haemme HR-ja palkkatiimiimme HRIS-suunnittelijaa vastaaman HR:n tietokokonaisuuden suunnittelusta ja raportoinnista sekä toimimaan henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien pääkäyttäjänä.

Vastaat asiakaslähtöisistä ja laadukkaista tietotuotannon prosesseista ja niiden järjestelmätuesta yhteistyössä HR:n muiden asiantuntijoiden, sisäisten asiakkaiden ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm:

  • HR:n tietojärjestelmien tekninen pääkäyttäjyys ja järjestelmärajapinnat
  • Osallistuminen järjestelmien käyttöliittymämäärittelyyn ja kehittämiseen
  • Yhteydenpito järjestelmätoimittajiin ja -palveluntarjoajiin
  • Henkilöstötiedon tietokokonaisuuden hallinnan ja raportoinnin suunnittelu ja toteutus

Hahmotat isoja tietokokonaisuuksia, vaikuttavuussuhteita ja pystyt työskentelemään myös tarkkuutta vaativissa tehtävissä ja omaat silmää yksityiskohdille. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työn tekemiseen.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta HR- ja palkkahallinnon järjestelmistä sekä modernista raportoinnista ja analytiikasta sekä sen teknisestä toteutuksesta. Tehtävä on vakinainen ja pyrimme täyttämään sen alkuvuodesta 2021 sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkatiimin vetäjä Heli Kolstela, puh. 040 662 1727, parhaiten tavoitettavissa 19.1. klo 12–14, 22.1. klo 12–14 ja 26.1.2021 klo 12–14.

Mikäli kiinnostuit monipuolisesta tehtävästä tulevaisuussuuntautuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2021 osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.