(Poistunut julkaisusta)

HRD-Trainee
Apetit Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 630. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

 

Etsimme nyt Helsinkiin, Kalasatamaan sinua,


HRD Trainee


Sinä pääset osallistumaan koko työntekijän työsuhteen elinkaaren liittyviin HRD-prosesseihin, kuten rekrytointiin, perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen.  Olemme juuri ottamassa käyttöön uutta verkko-oppimisympäristöä, jonka käytössä myös sinulla on vahva rooli. Trainee-jakson aikana vastuullesi kuuluu koulutusten organisointi ja hallinnointi, osallistut myös vuosittaisen henkilöstötutkimuksen tekemiseen ja kehittämiseen. Trainee- jakso on vuoden määräaikainen kehityspolku, jonka aikana pääset tutustumaan Apetit -konsernin eri tuoteryhmiin ja toimintoihin.

Olet opiskellut esim. johtamista, kasvatustieteitä tai psykologiaa ja olet vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää innokasta ja positiivista asennetta. Osaat ottaa vastuuta, pelata tiimissä ja saat asioita aikaiseksi. Pidät asioiden kehittämisestä ja tuot omat ideasi rohkeasti esille. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista Suomen sisällä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävä on vuoden määräaikainen Trainee-jakso, jonka aloitus on viimeistään marraskuun 2018 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Johanna Heikkilä puh. 0400 501937 6.9.2018 klo 14-16 ja 10.9.2018 klo 14-16.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tule-meille-toihin/