HRD SPECIALIST
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

SSAB Europe Oy, HR-organisaatio hakee sinua

HRD SPECIALIST

Me HRD:ssä eli henkilöstön kehittämistoiminnossa vastaamme organisaation ja osaamisen kehittämisen palvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pyrimme osaltamme varmistamaan, että tiimeillä ja yksilöillä on mahdollisuuksia oppia ja kehittyä niin, että SSAB:llä on ne osaamiset ja kyvykkyydet, joita tarvitsemme onnistuaksemme nyt ja tulevaisuudessa. HRD on osa HR Services -toimintoa, joka tuottaa myös henkilöstöhallinnon operatiivisia palveluja.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hämeenlinnaan tai Raaheen.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan henkilöstön kehittämistyöhön erityisesti SSAB Europen Suomen toimipaikkojen kanssa. Tehtäväsi on selvittää kehittämis- ja osaamistarpeita yhdessä muiden SSAB:läisten kanssa ja miettiä keinoja näiden tarpeiden täyttämiseen. Työhösi kuuluu keskeisenä osana henkilöstö- ja rekrytoivien koulutusten suunnittelu ja toteutus sinulle erikseen määriteltyjen vastuualueiden osalta. Toimit tarvittaessa HRD-asiantuntijana henkilöstön kehittämisen hankkeissa ja osallistut mahdollisesti työnantajakuvan kehittämiseen. 

Edellytyksesi menestyä tehtävässä ovat hyvät, mikäli sinulla on kokemusta henkilöstön kehittämisestä sekä erilaisten koulutusten suunnittelusta ja organisoinnista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK-tutkinto, DI, KTM tai KM) tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista.

Arkipäivän työkalujasi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyky, suomen- ja englanninkielen taito sekä hyvä tietotekninen osaaminen. Arvostamme tuntemusta erilaisista koulutusmuodoista, ammatillisesta koulutuksesta ja verkko-oppimisesta. Kokemus teollisuudesta ja erityisesti tuotannollisesta toiminnasta on eduksi. Sinulla on innostunut ote toiminnan kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Marika Koivisto, puh. 050 3143 696 (tavoitettavissa ma-to).

Hae tehtävään viimeistään 20.6.2021. Liitä mukaan CV, vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi.

Linkki avoimeen paikkaan:

https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/6498?c=recruitmentssab&lang=fi-FI

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462711
  • Tehtäväalue: HR, Viestintä, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Raahe, Hämeenlinna, Kanta-Häme
  • Lisätietoja antaa: HR Manager Marika Koivisto, puh. 050 3143 696 (tavoitettavissa ma-to).