(Poistunut julkaisusta)

HRD Specialist
Foodora

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

"Mahtava työkulttuuri, joka tukee omaa oppimista ja itsensä kehittämistä." (Henkilöstökysely 05/2020). Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin merkeissä. Tai voit työskennellä etänä myös kotoa käsin jos se on sinulle mieluisampi vaihtoehto.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit ja aamiaiset sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä: tästä meillä onkin esimerkkinä huikeita uratarinoita. Onko sinun tarinasi seuraava?

Etsimme nyt rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen superheroa aka HRD Specialistia itsenäiseen ja merkitykselliseen rooliin! Meillä on avoin, vauhdikas ja eteenpäin pyrkivä yrityskulttuuri ja meille on tärkeää, että jokainen tuntee työssään autonomiaa ja pääsee aidosti kehittämään itseään. Olemme kasvattaneet toimistomme henkilöstömäärää kuluvan vuoden aikana 50 henkilöllä, eikä meillä ole aikomuksena hidastaa tahtia! Ketterään HR-tiimimme kuuluvat Head of HR Sanna, Office Coordinator Anni sekä HR Coordinator Joonatan. Tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä kaikkien osastojemme kanssa. 

 

Työtehtäviisi kuuluvat:

 • Rekrytoinnit (näitä meillä on paljon):  rekrytointien kokonaisvaltainen läpivienti tehokkaasti ja hakijaystävällisesti aina ilmoituksen luomisesta työsopimuksen tekemiseen asti
 • Työnantajamielikuva: sisäisen ja ulkoisen työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyvät tehtävät ja projektit
 • Koulutuksien hallinnointi ja jatkuva kehittäminen
 • Muut HR-prosessit ja -projektit oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan

 

Haluamme sinut tiimiimme, jos olet:

 • Rekrytoinnin kokenut rokkistara: ymmärrät, että nopeasti kasvavalla toimialalla rekrytointitarpeita saattaa syntyä nopeasti ja niihin on tartuttava hanakasti.
 • Innokas oppija: olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä ratsastat rekrytointi- sekä työnantajamielikuvatrendien aallonharjalla.
 • Erinomainen organisoimaan: sinulla pysyy monta palloa ilmassa samanaikaisesti sekä johdat omaa tekemistäsi tehokkaasti. Olet valmis ponnistelemaan tehokkaan rerkytointiprosessin läpiviemiseksi sekä erinomaisen hakijakokemuksen takaamiseksi.
 • Halukas kehittämään: ymmärrät mitä vaaditaan, jotta meistä tulee entistäkin parempi työnantaja. Olet valmis ja halukas kehittämään nykyisiä huippuosaajiamme sekä esimiehiämme.
 • Sujuva viestijä suomeksi sekä englanniksi: olemme monimuotoinen ja monikansallinen organisaatio, jossa työkielenä on englanti.

 

Mitä Delivery Hero tarjoaa Sinulle?

 • Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, joka tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia
 • Parhaat työkaverit, joiden ansiosta töihin on aina mukavaa tulla!
 • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Tilaisuuden päästä kasvattamaan ja muokkaamaan pinnalla olevaa ja kovalla tahdilla kehittyvää toimialaa
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla — meillä ei mikromanageerata!
 • Loistavat työsuhde-edut mm. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun, maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä paljon muita rahanarvoisia etuja
 • Loistavat puitteet työnteolle modernissa, upouudessa toimistossamme Pasilassa

 

Kysyttävää? Tuleva esimiehesi, Sanna vastaa mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin maanantaina 31.8.2020. kello 14 - 15:30 numerossa 050 - 3640944.  

Tulevat kollegasi odottavat sinua innokkaana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.9.2020  ”Apply” -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ilmoitus saattaa poistua ennen viimeistä hakupäivää.