(Poistunut julkaisusta)

HRD Specialist
DHL Express

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

DHL Express, toimii yli 220 maassa ja on ollut kansainvälisten pikakuljetusten edelläkävijöitä jo vuodesta 1969. Globaali pikakuljetusverkosto kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle yli 220 maassa. DHL Express on Top Employer 2019 sertifikaatin saavuttanut huipputyöpaikka, joka tarjoaa nopeatempoisen ja työhyvinvointiin panostavan työympäristön.

Onko moderni HR-työ ja henkilöstön sitouttaminen intohimosi?

Loistavaa, tule vahvistamaan innostavaa, yhdessä tekemisen kulttuuria asiakkaallemme, DHL Expressille HRD Specialistin roolissa.

HRD Specialistina työnkuvaasi kuuluvat henkilöstön sitouttamiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvien globaalien HR -ohjelmien paikallinen suunnittelu, toimeenpano ja viestintä sekä tähän liittyvien HR-prosessien ja järjestelmien pääkäyttäjyys ja kehittäminen. Käyt aktiivisesti keskusteluja yrityksen esimiesten kanssa omaan vastuualueeseesi liittyvistä kysymyksistä ja laadit näiden pohjalta proaktiivisesti ehdotuksia sitoutuneen ja motivoituneen henkilöstökokemuksen saavuttamiseksi. Olet aktiivinen jäsen pientä, osaavaa HR tiimiä ja toimit tarvittaessa myös työsuhdepäällikön varahenkilönä.

Millaista henkilöä etsimme?
Tehtävässä onnistuminen edellyttää alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden työkokemusta vastaavista henkilöstön sitouttamiseen, hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä, mielellään asiantuntija -tai päällikkötason näkövinkkelistä. Ilahdumme ketterästä HR-järjestelmäosaamisesta samoin kuin modernista, monikanavaisesta henkilöstöviestinnästä. Toivomme lisäksi, että omaat näkemystä henkilöstön hyvinvoinnin vaikuttavuudesta yrityksen menestykseen.
Sovit tehtävään, mikäli olet itseohjautuva, aktiivinen vastuunottaja ja asioita ketterästi eteenpäin luotsaava tiimipelaaja. Osaat priorisoida työtäsi ja toimit mutkattomasti nopeasti muuttuvissa työtilanteissa. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön, luotsaat useat projektit samanaikaisesti maaliin sekä omaat hyvät vuorovaikutus -ja yhteistyötaidot. Kommunikoit vakuuttavalla ja palveluhenkisellä otteella suomeksi ja englanniksi. IT-taitosi (Ms Office) ovat ajan tasalla ja omaksut nopeasti uusia työhösi liittyviä järjestelmiä/ohjelmia.

Mitä DHL Express tarjoaa sinulle?
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi DHL Expressin kansainvälistä kasvutarinaa. Työskentelet logistiikkapalvelujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on määräaikainen perhevapaasijaisuus (maaliskuu 2020 aina syyskuulle 2021 saakka). Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Kiinnostuitko?
Me Adeccolla haluamme löytää asiakkaillemme parhaat työntekijät. Mikäli koet, että olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, kerro meille itsestäsi nopeasti, viimeistään 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveen kera. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi