(Poistunut julkaisusta)

HRD SPECIALIST
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

SSAB Europe Oy, HRD-toiminto hakee sinua

HRD SPECIALIST

HRD eli henkilöstön kehittämisorganisaatio vastaa organisaation ja osaamisen kehittämisen palvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pyrimme osaltamme varmistamaan, että tiimeillä ja yksilöillä on mahdollisuuksia oppia ja kehittyä niin, että SSAB:llä on ne osaamiset ja kyvykkyydet, joita tarvitsemme onnistuaksemme nyt ja tulevaisuudessa.

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä eläkkeelle etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme uutta jäsentä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Raaheen tai Hämeenlinnaan.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan henkilöstön kehittämistyöhön erityisesti SSAB Europen Suomen toimipaikkojen kanssa. Tehtäväsi on selvittää kehittämis- ja osaamistarpeita yhdessä muiden SSAB:läisten kanssa ja miettiä keinoja näiden tarpeiden täyttämiseen. Työhösi kuuluu olennaisena osana henkilöstö- ja rekrytoivien koulutusten suunnittelu ja toteutus sinulle erikseen määriteltyjen vastuualueiden osalta. Toimit HRD-asiantuntijana ja fasilitoijana henkilöstönkehittämisen hankkeissa ja osallistut mahdollisesti työnantajakuvan kehittämiseen.

Edellytyksesi menestyä tehtävässä ovat hyvät, mikäli sinulla on kokemusta henkilöstön kehittämisestä sekä erilaisten koulutusten suunnittelusta ja organisoinnista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK-tutkinto, DI, KTM tai KM).

Arkipäivän työkalujasi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyky, suomen- ja englanninkielen taito sekä hyvä tietotekninen osaaminen. Arvostamme tuntemusta erilaisista koulutusmuodoista, ammatillisesta koulutuksesta ja verkko-oppimisesta. Kokemus tuotannollisesta toiminnasta on eduksi. Sinulla on innostunut ote toiminnan kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRD Manager Marika Koivisto 28.2. alkaen, puh. 050 3143 696.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.3.2019 osoitteessa: https://www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat/avoimet-tyopaikat