(Poistunut julkaisusta)

HRD –päällikkö
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Huippumahdollisuus sinulle liiketoimintalähtöinen henkilöstön kehittämisen ammattilainen

Haemme vakavaraiseen ja kasvavaan Lujabetoni-konserniin

HRD–päällikköä

vastaamaan rekrytoinneistamme, henkilöstömme osaamistaseesta ja sen kehittämisestä, oppilaitosyhteistyöstä sekä sisäisen ja ulkoisen työnantajakuvamme edelleen vahvistamisesta.

Odotamme Sinulta liiketoimintalähtöistä otetta ja modernin HR:n tuntemista. Sinulla on jo näyttöjä osaamisestasi ja pystyt ottamaan itsenäisen vastuun sovitusta tehtäväkokonaisuudesta noudattaen yrityksen HR-strategiaa. Tukenasi on yksi Suomen parhaista HR-tiimeistä, jossa asiat hoituvat suoraan ja innovatiivisesti savolaisen huumorin ryydittämänä. Olet myös itse luova ja kehittäminen on iso osa sinua. Tiimimme kaipaa myös uutta digiosaamista ja sisällöntuotantoa eri kanaviin – olet siis sinut myös näiden asioiden kanssa. Henkilönä olet tuloshakuinen, joustava sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus – unohtamatta huumorinkukkaa rintapielessäsi.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän kansainvälisessä kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä, noin 25 km Kuopiosta pohjoiseen. Savon ja Kuopion seudun dynaaminen kaupunkiympäristö yhdistettynä luonnonläheiseen asumiseen ja hyviin palveluihin tarjoavat upean elämänlaadun. Olemme myös tunnettu vetovoimaisena työnantajana, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin erittäin laajasti sekä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla henkilöstöjohtaja Mikko Satulille, puh. 044 585 2015, varmimmin tavoitettavissa to 17.9 tai ti 22.9. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.9.2020 mennessä osoitteeseen mikko.satuli@luja.fi