(Poistunut julkaisusta)

HRD-päällikkö (Jyväskylä)
Go On Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Haemme nyt HRD-AMMATTILAISTA vastaamaan franchising-ketjumme henkilöstöhallinnon toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävä on uusi ja tehtävään valittu henkilö toimii suoraan ylimmän johdon alaisuudessa ja on mukana johtoryhmässä.

Ketjun HRD-päällikkönä vastaat henkilöstöhallinnon käytäntöjen ja toiminnan kehittämisestä ja valvomisesta. Osaamisellasi vahvistat ketjumme rekrytointi- ja perehdytysprosesseja, kehität ja ylläpidät työnantajamielikuvaa sekä vastaat yhdessä johdon kanssa asiantuntijoiden osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä. Työssäsi tulet käsittelemään myös esimerkiksi työhyvinvoinnin teemoja sekä muita työsuhdeasioita.

Edellytämme vähintään 5 vuoden työkokemusta henkilöstöhallinnon asiantuntijana toimimisesta. Sinulla on kokemusta kasvavasta ja joustavasta asiantuntijaorganisaatiosta. Omaat tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta ja innokkuutta tehdä asioita uudella tavalla. Vastuullinen tehtäväsi edellyttää itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvuyrityksen HR-käytäntöjen ja kulttuurin luomisessa ja kehittämisessä. Pääset näkemään työsi tulokset ja vaikutukset nopeasti käytännössä sekä kehittymään HR-osaajana. Roolisi on monipuolinen ja vastuullinen näköalapaikka koko ketjun HR-asioihin. Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet yrittäjät sekä asiantuntijat.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Kimmo Salminen (kimmo.salminen@go-on.fi). Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 4.3.2018 mennessä osoitteeseen kimmo.salminen@go-on.fi .

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä ja alkaa sopimuksen mukaan.