(Poistunut julkaisusta)

HRD-osaaja
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme henkilöstöpalvelut -yksikköömme Helsinkiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

HR-asiantuntijaa

vahvistamaan ja tukemaan organisaatiomme osaamisen johtamista ja kehittämistä. Aloitus on sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaasi

kuuluu HRD-tehtävät yhdeksän hengen tiimissämme. Roolissasi peilaat strategian linjaukset organisaatiomme kyvykkyyttä edistäväksi HRD-toiminnaksi. Vastuullasi on suunnitella ja toteuttaa yhteisömme osaamisen kehittämistoimenpiteitä sekä ylläpitää ja kehittää toimivat strategiset HR-prosessit osaamisen johtamisen tueksi. Olet kokenut HRD-osaaja, jonka näytöt puhuvat puolestaan. Olet vastannut henkilöstön kehittämisestä, osaamisen tunnistamisesta ja määrittämisestä sekä ’talent management’sta ja olet toteuttanut ao. kehitysprojekteja. Olet kokenut liiketoiminnan HRD-sparraaja ja muutosjohtamisen moninaiset haasteet ovat tulleet sinulle tutuksi toimittuasi myös isommissa organisaatiossa ja erilaisissa organisaatiorakenteissa. Arvostamme kansainvälistä HR-osaamista. Työtehtävässä onnistumista edistää valmius luoda sisäisiä ja ulkoisia verkostoja sekä kiinteä yhteistyö muiden yksikkömme HR-asiantuntijoiden kanssa. Työkaluna sinulla on käytössäsi mm. Sympa HR.

Odotamme

Olet strategialähtöinen ja tavoiteohjautuva kehittäjä: sinulla on palava into kehittää tehtävääsi ja samalla kehittyä itse. Olet innostava, reilu ja ratkaisuhakuinen tiimipelaaja. Vahva kokonaisuuksien hallinta todentuu myös projektinhallintavalmiuksina, joiden ansiosta viet vaativankin projektin suunnitellusti maaliin. Vastuualueesi hoidat kokonaisuutena itsenäisesti ja aloitteellisesti. Tartut innolla myös uusiin haasteisiin. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti ja suomen kielen ohella englanniksi. Koulutustaustasi on ylempi amk tai maisteritasoinen tutkinto.

Tarjoamme

Haaga-Heliassa työskentelet kansainvälisessä toimintaympäristössä ja lukeudut motivoituneiden ja sitoutuneiden huippuosaajiemme joukkoon. Panostamme vahvasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Roolisi kautta osallistut myös ammattikorkeakoulumme dynaamiseen kehittämiseen.

Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Hanna Ilmonen, p. +358 50 592 2053, 6.11. klo 15 - 16.30 ja 8.11. klo 15 - 16.30.

Hakuaika 29.10. - 11.11.2018