(Poistunut julkaisusta)

HRD-osaaja
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt HR-tiimiimme HRD-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävässäsi vastaat S-Pankki-konsernin osaamisen kehittämisen prosesseista. Tehtävääsi kuuluu kartoittaa koulutus- ja kehittämistarpeita, tehdä konsernitasoinen koulutussuunnitelma, osallistua koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen, kehittää koulutusympäristöjä ja -menetelmiä sekä tehdä koulutusseurantaa. Vastuualueellesi kuuluu osaamisen kehittämisen koko kirjo mm. uusien henkilöiden perehdyttäminen, pankkialan koulutukset (esim. APV, Finanssialan ammattitutkinnot, pankkiosaajatesti), asiantuntijoiden ja esimiestyön kehittäminen sekä erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen. Tehtävä on S-Pankissa uusi, joten pääset itse vaikuttamaan siihen, millaiseksi tehtävä muotoutuu.

Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta osaamisen kehittämisen tehtävistä, tehtävään soveltuvaa tutkintoa, vahvaa pedagogista osaamista sekä erilaisten koulutusmenetelmien- ja työkalujen hallintaa. Kokemus verkkokoulutusten kehittämisestä katsotaan eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Olet innostunut kehittämisasioista ja tuot rohkeasti esiin uusia ajatuksia osaamisen ja henkilöstötyön kehittämiseksi. Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen HRD-tehtävän digitalisoituvassa pankissa. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään. Lisäksi tarjolla on innostava ja kannustava työyhteisö dynaamisessa pankissa sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Merja Reinilä pe 15.6.2018 klo 13-14 ja ke 20.6.2018 klo 9-10 puh. 050 5167 044.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.6.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.