HRD-asiantuntija
Espoo Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme henkilöstötiimiimme kokenutta HRD-osaajaa, jolla on hallussaan myös sisäinen viestintä.

 

Vastaat Espoo Cateringin henkilöstön koulutusasioista, valmennuksista ja kehittämisestä sekä perehdytysohjelmasta ja oppilaitosyhteistyöstä. Olet esimiesten tukena muutosjohtamisessa. Tehtävässäsi suunnittelet ja luot yrityksen strategiaa tukevaa koulutustarjontaa ja osallistut aktiivisesti uudenlaisten työkalujen luontiin. Työssäsi hallitset sisäisen viestinnän ja sen kehittämisen.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä erinomaista organisointikykyä. Olet persoonana rohkea ja aktiivinen. Pystyt tuottamaan koulutusmateriaalia ja tarpeen mukaan kouluttamaan henkilöstöä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa, työkokemusta henkilöstöhallinnon koulutus- ja kehittämistehtävissä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä digitaalisten viestintälaitteiden hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä HRD– ammattilaisena.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Jaana Uusi-Kilponen jaana.uusi-kilponen@espoocatering.fi tai puhelimitse 050 566 4518 keskiviikkona 9.10. klo 9 – 11 tai torstaina 10.10. klo 13 -15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@espoocatering.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1306140
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Jaana Uusi-Kilponen jaana.uusi-kilponen@espoocatering.fi tai puhelimitse 050 566 4518 keskiviikkona 9.10. klo 9 – 11 tai torstaina 10.10. klo 13 -15.