(Poistunut julkaisusta)

HRD-asiantuntija
Työttömyysvakuutusrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta

HRD-asiantuntijaa

Uuden rahaston yhtenä tavoitteena on, että yhdessä kokeilemme ja luomme toimivat ratkaisut ja kehitymme tavoitteellisesti. Henkilöstö on vahvasti mukana uudistumisessamme. Olet hakemamme henkilö, jos haluat olla mukana tukemassa uudistumistamme ja sinulla on kokemusta sekä näkemystä osaamisen kehittämisen alueelta. Osaat pukea strategiasta tunnistettuja osaamisalueita käytännön toiminnaksi olemalla uusia toimintatapoja luova rakentaja.

HRD-asiantuntijana suunnittelet, toteutat ja koordinoit erilaisia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia, esimerkiksi

  • osaamisen kehittämisen suuntaviivojen luominen yhdessä johdon ja rahastojen henkilöstövastaavien kanssa
  • osaamisen johtamisen vuosikellon mukaisten toimenpiteiden järjestäminen (koulutussuunnitelma, koulutusbudjetointi)
  • meneillään olevien koulutusten koordinointi
  • uuden rahaston osaamiskartoituksen toteuttamiseen osallistuminen
  • koulutusjärjestelmän rakentaminen
  • kehityskeskusteluprosessin luominen ja kouluttaminen uuden rahaston esimiehille ja henkilöstöllemme.

Lisäksi sinulla on kokemuksestasi ja taustastasi riippuen mahdollisuus päästä kehittämään myös laajemmin uuden rahaston henkilöstöhallintoa. Sovit tähän tehtävään, jos olet rohkea tuomaan esiin kehitysajatukset ja omat näkemyksesi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat mielelläsi jakaa asiantuntijuuttasi koko työyhteisölle. Sinulla on aitoa intoa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja kiinnostusta kehittää yhteisiä toimintatapojamme.

Edellytämme ylemmän tai alemman korkeakouluasteen tutkintoa soveltuvalta alalta (esim. kaupallinen tai kasvatustieteellinen) sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta henkilöstön kehittämisen tehtävistä. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Arvostamme myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen rakentamisesta.

Lisätietoja
Henkilöstöpäällikkö Paula Ikonen, 040 4566 560, paula.ikonen@tvr.fi, perjantaina 25.5. 14-15 ja keskiviikkona 30.5. klo 13-14 tai

HR-asiantuntija Kira Karlsson, 040 4501102, kira.karlsson@koulutusrahasto.fi, torstaina 24.5. klo 10-11 ja tiistaina 29.5. klo 14-15.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2018, sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitse Aihe-kenttään nimesi ja hakemasi tehtävä.

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.