(Poistunut julkaisusta)

HR-vastaava Pohjoismaiden suurimalle terveysketjulle - Life
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Life, Pohjoismaiden johtava terveysketju sekä Nordic natural retail-voittaja vuodesta 2019 Ruotsissa. Yritys tavoittelee tällä hetkellä kovaa kasvua, ja kovaan kasvuun liittyy myös organisaatiomuutokset. Tästä syystä Life etsii motivoitunutta, oma-aloitteista ja tavoitteellista HR-vastaavaa, joka tukee organisaatiota ja työntekijöitä uudistuksissa. Jos sinulta löytyy pari vuotta kokemusta eri HR-alan tehtävistä (rekrytointi, kouluttaminen, perehdytys, palkanmaksu sekä työlakiasiat), olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja haasteen vastaan, tämä paikka saattaa olla sinulle täydellinen. Haethan paikkaa heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
HR-generalistina tärkein tehtäväsi on rakentaa Life Finlandille toimivat HR prosessit ja rutiinit. Tehtäviisi kuuluu työlakiasioiden selvittely, ja varmistaminen siitä, että nämä asiat kommunikoidaan työntekijöille avoimesti ja selvästi. Vastaat kokonaisvaltaisesti rekrytointiprosessien, perehdytysten ja koulutusten suunnittelusta ja läpiviennistä. Tuet sekä työntekijöitä, että palkanlaskentaa työlakiasioissa ja palkkahallinnon kysymyksissä. Tämän lisäksi tuet maajohtajaa päivittäisissä juoksevissa asioissa ja työskentelet tiiviisti myös muiden Pohjoismaiden HR-vastaavien kanssa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa HR-alan ammattilaiseksi kiinnostavassa yrityksessä
* Vapautta ja vastuuta toteuttaa ja rakentaa toimivia prosesseja ja rutiineja alusta asti - asenne ratkaisee!
* Kiinnostavan työtehtävän osana kansainvälisesti tunnettua organisaatiota

TYÖNKUVA
Tämä rooli on Life Finlandille uusi, eli tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kaiken alusta asti. Siksi onkin tärkeää, että nautit siitä, että pääset luomaan prosesseja ja rutiineja itsenäisesti alusta alkaen ja että viihdyt yhteistyössä muiden Pohjoismaiden kanssa.


* HR-prosessien ja rutiinien suunnittelu ja toteutus (rekrytoinnit, perehdytys, sisäiset koulutukset)
* Kontaktihenkilönä toimiminen työnlakiasoihin sekä palkanmaksuun liittyen
* Sisäisten projektien organisointi ja suunnittelu maajohdon kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tähän tehtävään etsitään henkilöä, jolla on laajasti kokemusta HR:n eri tehtäväalueista ja vastuista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* 2-5 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä
* Oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen työote
* Sujuva suomi ja englanti, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.


Henkilönä olet positiivinen, nälkäinen ongelmanratkaisija. Tehtävässä työskentelet asioiden uudelleenjärjestelyn ja organisaatiokulttuurin vahvistamisen parissa. Odotamme myös, että osaat kuunnella aktiivisesti, kysyä tarkentavia kysymyksiä ja herättää luottamusta työntekijöissä. Tehtävässä katsotaan myös eduksi, jos sinulla on kokemusta päivittäiskauppatavara-alalta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Life Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


MUUTA TIETOA
Life on Pohjoismaiden johtava terveysketju. Meiltä saat henkilökohtaisia neuvoja asiantuntevilta terveysneuvojiltamme, jotka antavat sinulle vinkkejä elämän tasapainon parantamiseksi. 345 myymälässämme Suomessa, Norjassa ja Ruostissa sekä verkkokaupassa, löydät huolella valitun ja ajankohtaisen tuotevalikoiman terveydellesi. Meiltä löytyy kaikki ravintolisistä luonnolliseen ihonhoitoon, vehnätyynyihin sekä painohuopiin. Kaikki tämä, jotta voisit tuntea olosi paremmaksi ja elää onnellisempaa elämää.