HR Valmentaja
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Sinustako meille uusi esimiestyön kehittäjä?

Pidätkö ihmisten johtamisesta ja esimiestyön kehittämisestä? Etsimme

Valmentajaa

kehittämään esimiestemme esimiesvalmiuksia kaikilla esimiestyön osa-alueilla työsuhdeasioista työhyvinvoinnin varmistamiseen. Riippuen taustastasi voit hyödyntää meillä valmentajan taitojasi myös laajemmin henkilöstön kehittämisen eri osa-alueilla kuten esimerkiksi vuorovaikutus- ja tunnetaitojen ja #luonaotteemme eli oman tapamme tehdä -valmentamisessa.

Valmentajana edistät sovittuja liiketoiminnan muutoksia ja autat luonalaisia ja esimiehiämme uudistamaan osaamistaan niitä vastaavaksi. Rooliisi kuuluu esimiestemme valmentaminen kaikilla esimiestyön osa-alueilla joko face to face sparraten tai ryhmissä. Lisäksi vastuullasi on nimettyjen henkilöstöjohtamisen prosessien kehittäminen.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestaitojen kehittämisestä valmentavalla työotteella. Taustalla sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi pääaineena liiketalous, johtaminen tai organisaatioiden kehittäminen. Tutkintoa tärkeämpää on kuitenkin kerryttämäsi osaaminen sekä intohimoinen otteesi.

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo kättelyssä. Tule meille edistämään palvelulupauksemme toteuttamista, jotta asiakas olisi oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Kiinnostuitko?

Jos kyllä, lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269354
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja henkilöstöjohtaja Marjut Kelloniemi, gsm 0443317262