HR Trainee
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun HR-alalla? 

Haemme nyt Porin tiimiimme opintojen loppuvaiheessa olevaa HR Traineeta.  

Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Olemme välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista.

Tässä tehtävässä:
HR Traineena työskentelet vuokratyösuhteiden sekä rekrytointien parissa ja olet mukana auttamassa asiakkaitamme löytämään eri alojen osaajia, kuten esimerkiksi teollisuuden ammattilaisia ja teknisiä asiantuntijoita. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen työnantajat ja työnhakijat keskenään. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijoiden kontaktoinnista, ehdokkaiden haastattelusta sekä tutustumisesta työsuhdeasioihin kuten työsopimusten tekemiseen ja työlainsäädäntöön.

Mitä odotamme sinulta? 
Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Olet esimerkiksi tradenomi- tai restonomiopiskelija. Olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ja tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja rohkeutta lähteä tuottamaan sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensieto- sekä organisointikykysi kiireessä ovat ehdottomia vahvuuksia. 

Tarjoamme sinulle:
Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualalle ja sen vaatimuksiin. Pääset osaksi Leenan ja Even innostavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa huumori kukkii. Tiimissämme tsempataan toisiamme sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tässä tehtävässä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta. 

Hakuprosessi: 
Jos tämä tehtävä puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi näissä tehtävissä meidän kanssamme, jätä hakemus ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi sekä siitä, millainen persoona olet. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.    

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö
Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hr, harjoittelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512089
  • Tehtäväalue: HR, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori