(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme nyt

HR TRAINEETA

Helsinkiin

”Vala oman urasi sokkeli”

Haluatko olla mukana joukkueessa, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule HR Traineeksi porukkaamme, jossa annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja osaamisesi kehittämiseen.

HR Traineena olet tärkeässä roolissa tukemassa rekrytointitiimiämme. Osallistut tekemäämme yhteistyöhön eri oppilaitosten kanssa ja autat tiimiämme löytämään parhaita keinoja oikeiden osaajien tavoittamiseen. Sinulla on merkittävä rooli vuosittaisen harjoitteluhakumme koordinoinnissa ja rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Pääset myös tekemään sisältöä sosiaaliseen mediaan, esimerkiksi päivittämään harjoitteluhaun tilannetta ja jakamaan tietoa erilaisista opiskelijatapahtumista, joissa olemme mukana. Osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan voit osallistua myös muihin tiimin projekteihin, esimerkiksi uuden rekrytointijärjestelmän käyttöönottoon.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Pitkäjänteinen työskentelyote, rautaiset organisointitaidot ja positiivinen asenne tilanteeseen kuin tilanteeseen ovat avaimet tässä tehtävässä menestymiseen. Tartut toimeen ja menet rohkeasti uusiin tilanteisiin. Sinulla on palava halu kehittää osaamistasi ja tuot oman näkemyksesi pohjalta aktiivisesti ideoita toimintamme kehittämiseksi.

Toivomme, että opiskelet tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sinulla on kokemusta kilta-, ainejärjestö- ja/tai opiskelijatoiminnasta.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi rautaisten ammattilaisten tukemana. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. 

Harjoittelu on sovitettavissa joustavasti opintojesi mukaan, mutta toivomme, että pystyt työskentelemään 3-5 päivää viikossa.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä tiimin esimieheen Timo Piiliin, puh. 040 573 3254 (pe 30.10. klo 12-13 ja klo 15.30-16.30).

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 3.11.2020. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.