(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Kiinnostaako HR ala? Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat työskennellä iloisessa ja aidosti välittävässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille?

HAEMME NYT WP360-TIIMIIN HELSINGIN TOIMISTOLLEMME HR TRAINEETA

Mitä tarjoamme sinulle, kun työskentelet WorkPowerilla?

Meillä harjoittelija ei keitä kahvia, vaan pääset oikeasti näkemään, millaista työskenteleminen on henkilöstöpalvelualalla. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja harjoittelun edetessä saat lisää vastuuta omien vahvuuksiesi mukaan. Toivomme, että voisit harjoittelusi jälkeen jatkaa työskentelyä tiimissämme mahdollisuuksien mukaan. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös.

Minkälaisia työpäiväsi ovat WP360-tiimiissä?

Tulet osaksi kahden hengen tiimiä, jossa Linda toimii asiakasvastuullisena tiiminvetäjänä ja Heta vastaa rekrytointiprosesseista, työntekijöistä sekä asiakkaisiin liittyvistä tehtävistä. Sinä, HR Traineena pääset tutustumaan monipuolisesti toimihenkilöpuolen rekrytointeihimme sekä niiden eri vaiheisiin ja mahdollisuuksiin. Työskentelet asiantuntija- ja johtotason rekrytointien parissa ja olet mukana rekrytoimassa asiakkaillemme osaajia muun muassa taloushallinnon, myynnin sekä asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi työpaikkailmoitusten laadintaa, hakijoiden kontaktointia, ehdokkaiden haastattelua sekä tutustumista työsuhdeasioihin. Pääset myös antamaan kasvosi osaksi WP tiimiä sosiaalisen median kanavissamme ja toivommekin, että uskallat tuottaa sisältöä eri kanaviin yhdessä meidän kanssamme. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Sinulla on jonkin verran työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun tai toimistotehtävien parista. Työkokemusta tärkeämpää meille on, että viihdyt ihmisten parissa ja olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Työskentelet järjestelmällisesti ja et säikähdä helposti, vaikka työpäiväsi olisivat ajoittain kiireisiä. Sinulla on osaamista ja innokkuutta tuottaa tekstiä sekä julkaista niitä eri kanavissamme. Meille WP360-tiimiissä on tärkeää tavoitella yhdessä tuloksia, toisiamme sparraten. Toivomme, että myös Sinä toisit rohkeasti esille, miten voimme kehittää toimintaamme.

Hakuprosessi:

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, jätä hakemus ja kerro meille, miksi juuri Sinä olisit sopiva lisä tiimiimme sekä millaista osaamista toisit meille. Liitä mukaan myös CV sekä suosittelijasi. Lisäksi pyydämme Sinua kertomaa lisää itsestäsi RecRight:n videoesittelyn kautta.  Pääset jättämään viedoesittelyn: TÄSTÄ

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta.

Aloitamme haastattelut hakuajalla (vko 40-42) ja teemme valintapäätöksen viimeistään vko:n 43 loppuun mennessä. Ilmoittamme kaikille hakijoille valintapäätöksestä. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Heräsikö kysyttävää? Linda ja Heta vastaa mielellään kysymyksiisi: 

Tiiminvetäjä Linda Wäst-Handolin: 040 5870 583 / linda.wast@workpower.fi 

HR-konsultti Heta Rohkimainen: 040 6308 101 / heta.rohkimainen@workpower.fi