(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun HR-alalla? Haluatko työskennellä iloisessa ja aidosti välittävässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille? 

Haemme nyt Porin tiimiimme opintojen loppuvaiheessa olevaa HR Traineeta. 

Tarjoamme sinulle:

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualaan kasvavassa yrityksessä. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti eri ammattilaisten rekrytointeihin ja vuokratyösuhteisiin sekä niiden eri vaiheisiin ja mahdollisuuksiin. Meillä harjoittelija ei keitä kahvia, vaan pääsee oikeasti näkemään ja kokemaan, millaista työskenteleminen on henkilöstöpalvelualalla. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja harjoittelun edetessä saat lisää vastuuta omien vahvuuksiesi mukaan. Toivomme, että voisit harjoittelusi jälkeen jatkaa työskentelyä tiimissämme mahdollisuuksien mukaan. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös.

Tässä tehtävässä:

Tulet osaksi kahden hengen tiimiä, jossa yksi henkilö on asiakasvastuullinen tiiminvetäjä ja toinen rekrytoinneista, työntekijöistä sekä asiakkaisiin liittyvistä asioista vastaava HR-koordinaattori. HR Traineena työskentelet vuokratyösuhteiden sekä rekrytointien parissa ja olet mukana auttamassa asiakkaitamme löytämään eri alojen osaajia, kuten esimerkiksi teknisiä asiantuntijoita ja myyjiä, insinöörejä sekä taloushallinnon ja tuotannon ammattilaisia. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijoiden kontaktoinnista, ehdokkaiden haastattelusta sekä tutustumisesta työsuhdeasioihin kuten työsopimusten tekemiseen ja työlainsäädäntöön. Pääset myös antamaan kasvosi osaksi WP-tiimiä sosiaalisen median kanavissamme ja toivommekin, että uskallat rohkeasti tuottaa sisältöä eri kanaviin. 

Mitä odotamme sinulta?

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 3-6kk). Olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ja tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa. Työskentelet järjestelmällisesti ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Suhtaudut työhösi tunnollisesti, huumoria unohtamatta ja tuot mielelläsi ideoitasi esille toiminnan kehittämiseen. 

Hakuprosessi:

Jos tämä tehtävä puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi näissä tehtävissä meidän kanssamme, jätä hakemus ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi sekä siitä, millainen persoona olet. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.  

Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottavat:

Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722