(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme henkilöstöpalveluihin pääkonttorillemme

HR TRAINEE

Helsinki

”Vala oman urasi sokkeli”

Haluatko kehittyä henkilöstöalan ammattilaiseksi joukkueessa, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule meille HR Traineeksi todelliselle näköalapaikalle kehittymään ja kehittämään liiketoimintamme menestyksen varmistavia henkilöstöpalveluita.

HR Traineena olet tärkeässä roolissa tukemassa rekrytointi- ja/tai työsuhdetiimejämme. Rekrytoinneissa olet mukana prosessin eri vaiheissa tehtäväkuvausten laadinnasta rekrytointimarkkinointiin ja hakijaviestintään. Osana tehtävääsi osallistut myös tekemäämme yhteistyöhön eri oppilaitosten kanssa ja avustat vuosittaisen harjoitteluhakumme järjestelyissä. Työsuhde- ja HR- järjestelmätiimiemme tukena autat pitämään arjen pyörät pyörimässä työskentelemällä esimerkiksi työsuhdelainsäädäntöön, työehtosopimuksiin ja palkitsemiseen liittyvien kysymysten parissa.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja kestävät arviolta talveen-kevääseen 2021.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Pitkäjänteinen työskentelyote, rautaiset organisointitaidot ja positiivinen asenne tilanteeseen kuin tilanteeseen ovat avaimet näissä tehtävässä menestymiseen. Tartut toimeen ja menet rohkeasti uusiin tilanteisiin. Kynä pysyy kädessäsi ja tuotat sujuvia, erilaisia kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä niin suomeksi kuin englanniksi. Hallitset myös numeroiden pyörittelyn ja saat desimaalit asettumaan paikoilleen. Sinulla on palava halu kehittää osaamistasi henkilöstöalalla ja tuot oman näkemyksesi pohjalta aktiivisesti ideoita toimintamme kehittämiseksi.

Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta pörssiyrityksestä/henkilöstöpalvelualalta rekrytointien, työsuhdeasioiden tai järjestelmäprojektien parissa. Opiskelet ylempään korkeakoulututkintoon tähtäävää koulutusohjelmaa esimerkiksi oikeus- tai kauppatieteen tai teknillisellä alalla ja opintosi alkavat olla jo loppupuolella. Eduksi katsomme kokemuksen kilta- ja opiskelijatoiminnasta ja opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa tehtävän yhteistyön tuntemuksen.

Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä elokuussa ja työskentelemään 3-5 päivänä viikossa.

Miksi YIT:lle?

Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla 29.6. klo 15-16  ja 2. 7. klo 14-16 yhteydessä Head of Group Recruitment and Resourcing Timo Piiliin, puh. 040 573 3254.  

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.7.2020. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.