(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Kiinnostaako HR, mutta kokemusta ei juuri ole ja opinnotkin kesken? Meillä voi olla paikka juuri sinulle! Kasvumme jatkuessa etsimme lisäkäsiä HR-tiimiimme Lappeenrantaan. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä oppimaan ja kasvamaan HR-asiantuntijaksi.

Me Visma Solutionsin HR-tiimissä teemme päivittäin töitä sen eteen, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja että esimiestyö on inspiroivaa ja laadukasta. Hallinnolliset rutiinit kuuluvat myös työhömme, mutta tavoitteenamme on automatisoida niitä mahdollisimman tehokkaasti. Kulttuurimme perustuu vastuuseen ja vapauteen. Työskentelemme ketterästi ja kokeillen, luomme pohjaa itseohjautuvuudelle ja kasvulle sekä rakennamme joka päivä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimus 2012-2019).

HR Traineena pääset avustamaan tiimiä monipuolisesti eri HR-prosesseissa ja varmistamaan arjen rullaamisen toimistollamme. Ensimmäisiä projekteja ovat mm. henkilöstödatan ajantasaistaminen henkilöstöjärjestelmään, osaamisen kehittämisen prosessien kuvaaminen ja dokumentointi. Lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan muuttoa uusiin työtiloihin.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Odotamme, että sinulla on kokemuksen ehkä puuttuessa uteliaisuutta ja kiinnostusta alaa kohtaan ja olet valmis ottamaan HR-kentän haltuun askel askeleelta. Olet aloitteellinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, viet asiat loppuun asti etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Tehtävä edellyttää suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, sillä virallinen työkielemme on englanti.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, tai työskennellä voi myös Skinnarilan Kampuksen toimitiloissamme. Työn osa-aikaisuus on sovittavissa, tavoitteena on työskennellä 1 pv viikossa. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Meillä pääset tekemään ja oppimaan!

Jätä video tai hakemus ja cv tai vaikka kaikki 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Director Jenni Toropainen, jenni.toropainen@visma.com, puh. 040 746 4154.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää:www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.