(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Kiinnostaako sinua HR-ala? Haluaisitko kehittyä alan ammattilaiseksi?

Haemme WP360 tiimiin Helsingin toimistollemme HR Traineeta! Olemme aidosti innostava, välittävä ja energinen tiimi, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Tehtävässäsi

Tulet osaksi kolmen hengen tiimiä, jossa yksi henkilö on asiakasvastuullinen Team Leader ja toinen rekrytoinneista, työntekijöistä sekä asiakkaisiin liityvistä asioista vastaava HR- konsultti. HR Traineena tuet tiimin työskentelyä ja avustat mielenkiintoisissa työtehtävissä. Pääset osallistumaan rekrytointiprosesseihin alusta loppuun alkaen työpaikkailmoitusten laatimisesta ja hakijoiden kontaktoinnista aina ehdokkaiden haastatteluun. Työskentelet asiantuntija- ja johtotason rekrytointien parissa ja olet mukana rekrytoimassa asiakkaillemme osaajia muun muassa monipuolisiin taloushallinnon rooleihin, myyntiin, sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Osallistut myös erilaisiin messuihin ja tapahtumiin sekä tuotat näppärästi sisältöä sosiaalisen median kanaviimme. Harjoittelun aikana sinulla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan suorahakuun ja henkilöarviointien tekemiseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Menestyäksesi tehtävässä sinulla täytyy olla ennen kaikkea asenne kunnossa. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja haluat tehdä merkityksellistä työtä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Osaat toimia järjestelmällisesti ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Olet luova tekijä ja tuot mielelläsi ideoitasi esille toiminnan kehittämiseen sekä viestit rohkeasti myös sosiaalisen median kanavissa. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualaan ja sen vaatimuksiin. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti asiantuntijarekrytointeihin sekä niiden eri vaiheisiin ja mahdollisuuksiin. Tehtäväkenttä on todella monipuolinen ja haluammekin, että osallistut aktiivisesti omien toimintatapojesi kehittämiseen. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa tuetaan toisia sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Tässä työssä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta. Toivomme, että voisit harjoittelusi jälkeen jatkaa työskentelyä tiimissämme mahdollisuuksien mukaan. Opinnäytetyön tekeminen meille harjoittelun aikana onnistuu myös. Maksamme harjoittelusi ajalta korvauksen. 

Oletko sinä hakemamme tulevaisuuden HR-alan ammattilainen? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 1.9.2019 mennessä järjestelmämme kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tuleeko mieleesi kysyttävää? Odotamme yhteydenottoasi!

HR-konsultti Heta Rohkimainen +358 40 630 8101 heta.rohkimainen@workpower.fi

Team Leader Linda Wäst-Handolin +358 40 5870 583  linda.wast@workpower.fi