(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
Visma Labs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Toimintamme kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Etsimme nyt Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme HR-tiimimme avuksi HR-harjoittelijaa n. 5-6 kk ajanjaksolle. Palvelemme pienessä HR-tiimissämme Visma Enterprise Divisioonan kolmea yhtiötä eri paikkakunnilla. Olemme IT-alan vauhdikas asiantuntija-organisaatio, jossa muutokset ovat arkipäivää.

Tehtävä sopii hyvin esim. tradenomi-opintoihin kuuluvaksi harjoitteluksi. Saat harjoittelujakson aikana erinomaisen käsityksen HR-prosessesta ja erilaista HR-järjestelmistä. HR Traineella on myös mahdollisuus päästä mukaan HR-prosessien kehittämiseen sekä järjestelmäintegraatioihin.

Tärkeimmät tehtäväsi :

- Työsuhdetietojen ylläpito eri järjestelmissä
- Työajanhallinta-järjestelmän ylläpitoon liittyvät tehtävät
- Uusien työntekijöiden onboarding-prosessin sujuvuuden varmistaminen
- Erilaiset raportointiin ja dokumentointiin liittyvät tehtävät sekä palkkamateriaalin valmistelevat tehtävät
- Toimiston viihtyisyyteen liittyvät tehtävät ja tarviketilaukset

Lisäksi tehtäviäsi voivat olla:
- Erilaisten tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät
- Rekrytointiin ja henkilöstökyselyyn liittyvät avustavat tehtävät
- Sisäinen ja ulkoinen viestintä HR:ään liittyvissä asioissa, esim. Intra, some, erilaiset ohjeistukset
- Muut HR-tiimin avustavat tehtävät

Toivomme, että olet iloinen ja positiivinen tyyppi, innostut haasteista ja sinulla on aitoa kiinnostusta HR-tehtäviin. Olet rohkea, oma-aloitteinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Pystyt ilmaisemaan itseäsi ja tuottamaan tekstiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Maksamme harjoittelusta palkkaa ja saat myös lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun käyttöösi.

Lisätietoa saat HR Director Eliisa Valkoselta sähköpostitse eliisa.valkonen@visma.com tai LinkedInistä. Voit myös soittaa +358 400 760990. Täytämme tehtävän nopeasti, joten jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 24.2 mennessä osoitteessa: https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.