(Poistunut julkaisusta)

HR Trainee
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Oletko sinä hakemamme kunnianhimoinen ja periksiantamaton huippurekrytoija?

Etsimme Jyväskylän iloiseen ja ammattitaitoiseen kahden hengen rakennusalan tiimiimme vahvistusta.

Voit olla sopiva henkilö meille, mikäli olet hyvä ihmistuntija, sinua kiinnostaa ihmisten motiivit, kyvyt ja potentiaali sekä haluat auttaa ihmisiä löytämään itselle sopivan työpaikan. Näiden lisäksi sinulla on halu onnistua ja olet valmis tekemään paljon töitä sen eteen. Meille asiakas ja työntekijä ovat aina numero yksi. Haluamme, että olet asiakaspalvelusta aidosti nauttiva persoona. Paineensietokykyäsi testataan jo harjoittelujakson aikana ja toivottavaa olisi, että et kiireestä hätkähdä ja osaat priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen niin, että langat pysyvät käsissäsi. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. 

Tuleva harjoittelija saa kattavan perehdytyksen päivästä yksi alkaen. Osan tehtävistä oppii vain tekemällä ja kokeilemalla, joten avoimuus ja innokkuus ovat tärkeitä työtehtävien suorittamisen kannalta. Ideoita otamme vastaan ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme. Huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa. 

HR Traineena pääset tekemään mm. työpaikkailmoituksia, työhaastatteluita, solmimaan työsopimuksia, perehdyttämään työntekijöitä sekä auttamaan mitä moninaisimmissa tehtävissä. Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! 

12 vuoden aikana meillä on ollut 27 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 24 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Moni heistä on meillä edelleen töissä, osalle WorkPowerin kokemus on avannut mielenkiintoisia ovia urakehitykselle. Työharjoittelu sopii esim. tradenomiopiskelijalle, jonka opintoihin sisältyy 4-6 kk työharjoittelu. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 300-500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. 

Laita meille rohkeasti hakemus tai vinkkaa kaverille!


Lisätiedot tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Jouni Juvonen, 044 033 3259

HR-konsultti Linda Pölkki, 045 125 2737